Klasse-D DSC Marifoon met WLAN-functie

Bediening via mobiele telefoon
Gebruik de RS-M500-app (voor iOS™/Android™) om een mobiele telefoon connectie te laten maken met de marifoon. Via WLAN is de marifoon op afstand te bedienen. Er kunnen maximaal drie mobiele apparaten worden gekoppeld als een draadloze microfoon of afstandsbediening in plaats van  één standard microfoon. Ook is er een Intercomfunctie mogelijk tussen de marifoon en mobiele telefoon.

Nieuw slank design
De IC-M510E is slank en met een diepte van 53,6 mm eenvoudig te installeren in elke boot. Het ontwerp is geschikt voor zowel paneel als tap montage.

Brede kijkhoek kleuren TFT LCD
Het kleuren TFT LCD-scherm biedt een180 graden kijkhoek. Het brede scherm heeft een hoge resolutie waardoor karakters en functie pictogrammen goed zichtbaar zijn. Het nachtmodus scherm zorgt voor een goede leesbaarheid bij weinig licht.

Geïntegreerde AIS ontvanger*
Met zijn geïntegreerde AIS ontvanger* of externe NMEA (derde partij AIS ontvanger, transponder), kan de IC-M510E realtime AIS-vaartuig verkeerinformatie weergeven op het display. Ook is het mogelijk om een individuele DSC-oproep te maken naar geselecteerde AIS-doelen van het AIS-scherm.

*Een geïntegreerde AIS-ontvanger is afhankelijk van de IC-M510E versie. De versie zonder AIS is niet te updaten naar een AIS versie.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Eenvoudige navigatiefunctie
De navigatiefunctie leidt u naar een opgegeven waypoint of AIS-doel. U kunt maximaal 100 bestemmingen als waypoint toewijzen.

Heldere en luide audio
De interne luidspreker van de IC-M510E verbetert de ontvangen audio. De waterdichte luidspreker biedt superieure geluidskwaliteit met een breed frequentiebereik voor een krachtige, helder geluid.

CT-M500 draadloze interfacebox
De optionele CT-M500 is een draadloze interfacebox en biedt NMEA 2000-connectiviteit en Hailer/PA-functie.De CT-M500 en de marifoon kunnen via WLAN worden verbonden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Icom IC-M510E-AIS Klasse-D DSC Marifoon

  • Merk: ICOM
  • Model: IC-M510E Marifoon
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 695,00

  • Excl. BTW: € 574,38

Tags: IC-M510E