VHF Airband transceiver 25/8.33 kHz COM channels


Een ruime 6 watt aan zendvermogen
Voor een uitgebreid communicatiebereik is het zendvermogen vergroot tot bij benadering 6 W typisch (PEP)/ 1,8 W typisch (draaggolf), in vergelijking met de IC-A24E (5/1,5 W PEP/draaggolf)

Een ruime 6 watt aan zendvermogen

Voor een uitgebreid communicatiebereik is het zendvermogen vergroot tot bij benadering 6 W typisch (PEP)/ 1,8 W typisch (draaggolf), in vergelijking met de IC-A24E (5/1,5 W PEP/draaggolf)

Eenvoudig te gebruiken interface

Vaak gebruikte functies zijn via het toetsenbord toegankelijk, en u kunt een functie zo direct benaderen. Het grote platte toetsenbord garandeert een soepele en snelle bediening.

5,8 cm (2,3 inch) groot High Visibility LCD-scherm

Het 5,8 cm (2,3 inch) grote High Visibility LCD-scherm met een groot contrast zorgt voor gebruikersvriendelijke grafische schermen en verzekert u van een goede afleesbaarheid onder direct zonlicht. De werkfrequentie kan dankzij de grote cijferweergave in één oogopslag worden afgelezen. Daarnaast maakt de nachtmodus de informatie gemakkelijk zichtbaar bij ongunstige lichtomstandigheden.

Flip-Flop” terughalen van kanalen

De IC-A25NE/CE onthoudt de laatste 10 gebruikte kanalen. U kunt deze kanalen eenvoudig terughalen door op de richtingstoetsen te drukken, de kanalenknop te gebruiken of het cijfertoetsenbord. Dit is gemakkelijk bij het schakelen tussen meerdere kanalen, zoals bij NAV- en COM-kanalen. Daarnaast kunt u deze opgeslagen kanalen vrij bewerken (vervangen, verwijderen en volgorde wijzigen).

Bluetooth® ingebouwd voor handenvrij gebruik (IC-A25NE)

Een draadloze Bluetooth® headset van een ander fabrikaat, zoals een 3M™ Peltor™ WS™ 5* zorgt voor een comfortabele handenvrije werking. Daarnaast kan door de VS-3 Bluetooth® headset te gebruiken de side-tonefunctie worden gebruikt.

* Compatibileit niet gegarandeerd.

Intelligente accu met gedetailleerdere weergave van de accustatus

Het meegeleverde BP-288, 2350 mAh typische intelligente accupack levert tot 10,5 uur* gebruiksduur. U kunt de status van de accu bekijken in het accustatusscherm. Dit is erg handig voor optimaal opladen en voor het onderhouden van een goede conditie van de accu.

VOR-navigatiefuncties (IC-A25NE)

De CDI (Course Deviation Indicator) is net zo detaileerd als een echt VOR instrument en toont de afwijking van uw koers.

De OBS (Omni Bearing Selector) maakt het mogelijk om de koers van het originele vluchtplan te veranderen.

De TO-FROM-indicator toont de positierelatie tussen uw luchtvaartuig en de bij OBS ingestelde koers.

De ABSS-functie (Automatic Bearing Set System) maakt het mogelijk om de huidige koers in twee eenvoudige stappen als nieuwe koers in te stellen.

Zoekfunctie voor nabije stations (IC-A25NE)

De zoekfunctie voor nabije stations helpt u bij het contact maken met grondstations in de buurt. De functie zoekt naar nabije stations, gebruik makend van de stationsgeheugens waarbij ook GPS-informatie is opgeslagen. Om de zoekfunctie voor nabije stations te gebruiken moeten locatiegegevens en frequenties van de grondstations opgeslagen zijn.

Vluchtplan met de Android™ /iOS™ App (IC-A25NE)

Gebruik makend van de RS-AERO1A (Android™) of RS-AERO1I (iOS™) applicatie, kunt u vluchtplannen opstellen op een Android™-/iOS™-apparaat, en de informatie van dit vluchtplan via Bluetooth® inladen in de IC-A25NE. De volgende vier functies zijn beschikbaar: een vluchtplan aanmaken, Direct-To NAV instellen, vluchtplaninformatie weergeven en waypoint-informatie weergeven.

Ingebouwde GPS-ontvanger met vereenvoudigde Waypoint NAV (IC-A25NE)

De vereenvoudigde waypoint NAV begeleidt u naar een bestemming door gebruik te maken van de huidige positie-informatie van GPS (ook GLONASS en SBAS worden ondersteund). De waypoint NAV heeft twee functies: Direct-To NAV en Flight Plan NAV. Tot 10 vluchtplannen en 300 waypoints kunnen in de IC-A25NE worden opgeslagen.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

ICOM IC-A25CE

  • Merk: ICOM
  • Model: ICOM IC-A25CE
  • Beschikbaarheid: Pre-Order
  • € 399,00

  • Excl. BTW: € 329,75

Tags: ICOM IC-A25CE